Udruga Spirit

Udomite napuštenog psa!
 
Početna stranicaPortailCalendarFAQPretražnikRegistracijaČlanstvoKorisničke grupeLogin
Udruga Spirit

Udruga Spirit - Registracija


Poštovanje, da bi se mogao/la registrirati, moraš se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavaj obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadržajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, Admina/ica i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Admini/ce ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavaš sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Tvoja e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz tvoj korisnički račun.

Klikom na "Slažem se..." potvrđuješ da se slažeš sa svim gore navedenim kao i da ćeš se istog pridržavati.
Svaki član foruma MORA se pridržavati sljedećih pravila, važno je da ih pročitate:

1. Sudjelovanje na ovom forumu dopušteno je svima.

2. Vaš identitet uključuje korisničko ime i zaporku, koji će vam biti dostavljeni mailom. Korisničko ime i zaporka jedinstveni su za svakog korisnika. Strogo je zabranjeno ustupati svoj identitet drugima na korištenje, kao i korištenje tuđeg identiteta.

3. Nije dopušteno vrijeđanje i ponižavanje ljudi (ili životinja) po vjerskoj, nacionalnoj, spolnoj, rasnoj ili nekoj drugoj osnovi. Također, nije dopušteno distribuiranje materijala koji širi mržnju, netrpeljivost, strahove, potiče na nasilje ili je uvredljiv za osobu ili grupu osoba.
Psovke nisu dobrodošle, brisati će se i opomenut će se vlasnik posta. U slučaju kršenja ovog pravila, Administratori i Moderatori editiraju ili brišu navedeni sadržaj bez najave bez iznimke.

4.Ukoliko postavljate tekstove ili slike s neke druge stranice ili iz nekog drugog izvora, dužni ste to i napisati ( link stranice ).
Ako se zahtjeva na toj stranici, potrebno je zatražiti i dozvolu autora. Ukoliko posjetitelj primijeti da je netko postavio sliku (bez njegove dozvole) koja je u njegovom vlasništvu, dužan je obavijestiti Administratore/Moderatore, kako bi sliku mogli ukloniti (ukoliko vlasnik slike želi da slika bude uklonjena). Administratori i Moderatori ne preuzimaju odgovornost za nedozvoljeno postavljanje slika.

5.Osoblje foruma nije odgovorno ako u slučaju hakerskog napada vaši podaci budu otkriveni. Molimo Vas da vaše podatke ne ostavljate u javnim dijelovima, ukoliko mislite da to možete požaliti. Također, ne postavljate e-mail adrese, brojeve telefona ili intimne podatke drugih osoba, bez njihovog znanja i dopuštenja.

Zadržavamo pravo mijenjanja/nadopunjavanja Pravila ponašanja bez prethodne najave.